Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter про те, що вони мають підтвердження замаху на колишнього Генерального прокурора України Віктора Шокіна.

Згідно із повідомленням Джуліані, сьогодні буде оприлюднений медичний висновок, зроблений австрійським фахівцем із світовим ім’ям, що підтверджує спробу вбити Шокіна, який проходить ключовим свідком у справі про подвійний підкуп Порошенко-Байдена.

“Сьогодні буде оприлюднено медичний висновок, який підтверджує спробу вбити ключового свідка у справі про подвійний підкуп Байдена-Порошенко Віктора Шокіна. Віктору поставив діагноз австрійський лікар із світовим ім’ям, який підтверджує, що його ледве не вбили”, - написав Джуліані

Нагадуємо, що на початку Грудня Джуліані повідомляв про дві спроби отруєння Шокіна та погрози Байдена зупинити надання допомоги Україні, через які ексгенпрокурор був звільнений зі своєї посади.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа справ у Байденів в Україні немає і не може бути, - ЗМІ.

Також Знай.uа писав про те, що Луценко поклав початок скандалу навколо Трампа і Зеленського: ось чому розмову президентів оприлюднили.