На днях у мережі висміяли екс-міністра соціальної політики Андрія Реву, який розповів, що наразі в Америці чорношкірі не дуже добре відносяться до "братів свої білих".

Відповідний допис, з якого усе й розпочалося, з'явився на Facebook-сторінці львівського адвоката Олега Леонтьєва.

Так, останній опублікував фотографію з чорношкірими дітьми та підписав її так: "1956. США. Алабама. Чорношкірі дітки з-за паркану дивляться на ігрову площадку для білих, куди їм - зась...".

В свою чергу екс-міністр написав під дописом, що наразі там "ситуація дзеркальна" та навів приклад, розповівши історію.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я був в Бірмінгемі і Монтгомері, де відвідав також музей боротьби за громадянські права. Один з експонатів - автобус, де чорношкіра пасажирка відмовилась звільнити місце, яке було тільки для білих. Її заарештувала поліція і з цього почалися масові заворушення чорношкірого населення США. Пізніше все змінилося. В мерії Бірмінгема був лише один білий - заступник мера Скотті Колсон. У 2016 його звільнили. Сьогодні немає жодного білого. Ось такі справи", - написав він.

Пізніше під коментарем Реви почали насміхатися, запитуючи, чи дійсно його в Алабамі кудись не пустили чорношкірі. На таке він відповів користувачу соцмережі: "Ти просто дурень чи білку схопив?".

Водночас, останній підкреслив, що в нього кіт, а не білочка та "вкрив матами" політика: "У мене кішка, а не білка, а ти ось х*й в г*вно".

Скріншот коментаря

Зауважимо, що в коментарях чимало людей відреагували на слова Реви про "дзеркальну ситуацію":

"Так Обама ж чорношкірим був, при ньому, значить, білих гнобили. Тепер ось Трамп президент, значить права чорношкірих обмежують. Залізна логіка!", "Чорношкірі дітки з-за паркану дивляться на українців, які багато їдять. Фото натураліста Реви", "Від недоїдання у нього мозок поплив зовсім".

Скріншот коментаря

Нагадаємо, розрив між доходами чиновників та бюджетників показали в цифрах.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк знайшов тривожні сигнали на виступі Зеленського в Давосі.

Також Знай. ua писав, що сценарій "розколу" від Порошенка, українців попередили про неминучий.