На днях в мережу сплив один з головних секретів народного депутата Олександра Герега. Так, з'ясувалося, що політик не задекларував нерухомість в іспанському містечку Бенікасім, частину з якої вже оцінили у майже шість мільйонів, пише "Слідство інфо".

Як відзначається, українське подружжя ще у 2018 році купило дві вілли в Італії, а точніше у містечку Бенікасім два участки придбала Галина Герега. На одній ділянці розташований житловий будинок, а на іншій два роки тому був ресторан. У документах зазначено, що у Галини є чоловік, тож це їхня спільна власність.

Фото документу

Щоправда, у витязі не вказано, скільки коштує нерухомість. Однак, за даними місцевих ЗМІ, вартість однієї з них сягає, імовірно, близько шести мільйонів євро. Перша вілла "Дель Мар" побудована наприкінці 19 на початку 20 століття. Інша вілла "Ізабель" хоча і менша, але "має велику архітектурну цінність, повністю відреставрована, з ганком та садом".

Відтак, саме цю нерухомість і не задекларував народний депутат Хмельниччини Олександр Герега. Сам політик не зміг пояснити чому не задекларував закордонну нерухомість. Відомо, що за таке Герезі може загрожувати або штраф, або громадські роботи або ж — позбавлення волі до двох років.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо, що українські посадовці отримують зарплатні вищі, ніж президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв Знай.uа, Милованов з колегами хоче віддати за поїздки в Париж майже 10 мільйонів: всі деталі.

Також Знай.uа писав про те, що у Міносвіти заявили, що українські ВУЗИ "халявних" грошей більше не отримають.