Відома захисниця української мови Лариса Ніцой анонсувала за власним сценарієм прем'єру рок-опери "Штурм Москви", яку покажуть в "Київській опері".

Відповідну заяву вона зробила на власній Facebook-сторінці.

Відтак, розповідь про свою оперу Ніцой зайшла досить здалека та нагадала українцям поїздку президента України Володимира Зеленського до Польщі.

Лариса Ніцой
Лариса Ніцой

"На днях у Польщі Анджей Дуда запропонував Зеленському відзначити 100-річчя спільної битви, коли Пілсудський і Петлюра разом розбили російську армію. Аби Зеленський знав, що зараз відбувається в українському культурному світі, і що українці вже роблять, поки інші пропонують.…

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так, рок-опера "Штурм Москви" готується – це правда. Українці нарешті не пасуть задніх і не мовчать толерантно в куточку. Театр готує рок-оперу за сценарієм української письменниці Лариси Ніцой та її чоловіка, історика, науковця Андрія Ніцоя "Сагайдачний. Штурм Москви", - написала вона.

Скріншот допису

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо, що українські посадовці отримують зарплатні вищі, ніж президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв Знай.uа, Милованов з колегами хоче віддати за поїздки в Париж майже 10 мільйонів: всі деталі.

Також Знай.uа писав про те, що у Міносвіти заявили, що українські ВУЗИ "халявних" грошей більше не отримають.