Колишній міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко в грубій формі "вказав місце" скандальній письменниці, борчині за чистоту української мови Ларисі Ніцой. Інцидент стався в ефірі українського телеканалу ZIK, де відбулися дебати між кандидатом у президенти Євгеном Мураєвим і Ларисою.

Скандальний політик Червоненко встав на бік Мураєва і образив Ніцой за зовнішній вигляд.

Лариса Ніцой
Лариса Ніцой

"Книжки пані Ніцой ніхто не купує. Я іноді цікавлюся, як і протоколом теж. До речі, з відкритими носками у вечірній час — це проти протоколу ходити у взутті", — висловився одіозний політик.

Після ефіру Ніцой опублікувала на своїй офіційній сторінці в Facebook запис передачі, "проїхавшись" по зовнішньому вигляду Червоненка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Викладаю на пам'ять. У мене були дебати з Мураєвим про Євробачення і мову. І тут свої п'ять копійок вставив Червоненко. Не пузатому дядькові в розтягнутому светрі Червоненку мені вказувати, як одягатися і що носити. Як все було (повна версія) і чому мене краще не чіпати", — написала вона.

Викладаю на згадку. У мене були дебати з Мураєвим про Євробачення та мову. І тут свої 5 копійок вставив Чєрванєнка. Не...

Geplaatst door Larysa Nitsoi op Dinsdag 5 maart 2019

Раніше повідомлялося, що нещодавно відома українська телеведуча Яніна Соколова у прямому ефірі розкритикувала Ларису Ніцой. Журналістка висловилася дуже гостро на адресу письменниці під час онлайн-трансляції. Вона назвала Ніцой псевдописьменницею. Відео викладено на сторінку "Вечір з Яніною Соколовою" у Facebook.

"Є люди, які виступають за вкрай категоричну українську позицію заради піару, а є ті, які істинно так думають вже багато років. Їх не цікавить нічого, крім змін, пов'язаних з цим чинником національної ідентичності", - так почала свою промову телеведуча.

Нагадаємо, Соколова шедеврально припісочила путінських пропагандистів.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна Ніцой пішла війною проти гарячої кукурудзи.

Також Знай.uа писав, скандальна Ніцой не змогла викликати таксі через свою мову.