Нещодавно відома українська телеведуча Яніна Соколова у прямому ефірі розкритикувала Ларису Ніцой. Журналістка висловилась дуже гостро на адресу письменниці під час онлайн-трансляції. Вона назвала Ніцой псевдописьменницею. Відео викладено на сторінку "Вечір з Яніною Соколовою" у Facebook.

"Є люди, які виступають за вкрай категоричну українську позицію заради піару, а є ті, які істинно так думають уже багато років. Їх не цікавить нічого крім змін, пов'язаних у країні з цим фактором національної ідентичності", - так почала свою промову телеведуча.

Яніна Соколова зазначила, що вона за українську мову всюди: в кіно, на радіо, на телебаченні, у сферах обслуговування, і це логічно, адже ми живемо в Україні, проте журналістка зазначила, що їй не подобається, коли на цому паразитують і хочуть заробити грошей. У цьому вона й звинуватила Ларису Ніцой.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Що ж до Ірини Фаріон, то Яніна Соколова зазначила, що знає про чесність з боку колишнього народного депутата від "Свободи", тож і ставлення до неї у журналістки інше.

Дивіться з 35 хвилини про Ларису Ніцой:

Онлайн-встреча с Яниной Соколовой

🔥 Соскучились? Мы - да 😊 Онлайн-встреча с Yanina Sokolova. Лайк, шер ;) Заходите также на YouTube: https://youtu.be/EpLtNbODI-E ➡️ Помощь проекту: С карты любого банка: https://goo.gl/j22bbv Монобанк: 5375 4141 0731 8726 Приват: 5168 7551 0318 4293 PayPal: vecherssokolovoy@gmail.com 💛💙 ➡️ Подписывайтесь на наш YouTube канал👇🏽 https://goo.gl/MxYfmd ➡️ Telegram канал👇🏽 https://t.me/Vecherssokolovoy

Geplaatst door Вечер с Яниной Соколовой op Woensdag 27 februari 2019

Раніше ми писали, що народний депутат Михайло Добкін, котрий ще за часів свого правління у Харкові відзначився "яскравим лексиконом", не зміг стриматися і після прямого ефіру однієї з програм за участі журналістки Яніни Соколової.

Політик різко став "мовним експертом" і розкритикував її за використання чужих слів, при цьому без нецензурщини не обійшлося.

Нагадаємо, що зі студії Яніни Соколової вибігла співачка. Журналістка часто ловила її на завчених фразах та маніпулятивних заявах.

Яніна звернула увагу на досить важливі теми. Журналістка розпитувала співачку про її громадянської позиції, війну на Донбасі, Мінські угоди та не тільки.

Як повідомляв Знай.ua: скандальна Фаріон накинулася на білорусів: моральні каліки, більшої потворності не знайти.

Також Знай.ua писав, що Фаріон пішла війною на Андрюш і Стьопочєк: станемо самодостатньою нацією.