Українська сторона не робила жодних запитів стосовно зустрічі глави держави Володимира Зеленського з лідером Російської Федерації Володимиром Путіним в Ізраїлі.

Про таке заявив помічник президента Андрій Єрмак.

Варто зауважити, що раніше деякі ЗМІ писали, що Зеленський зустрічався з Путіним в Ізраїлі в рамках форуму пам'яті жертв Голокосту, однак Єрмак спростував цю інформацію.

"Ніякої зустрічі з Путіним в Ізраїлі не було. Все, що поширювалося в ЗМІ і якісь заяви Ушакова, не відповідають дійсності. Ніяких запитів про зустрічі не було", - сказав він.

Андрій Ярмак, фото з вільних джерел
Андрій Ярмак, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, в разі зустрічі з лідером РФ Зеленський обговорив би питання з полоненими, однак ніхто ні з ким не говорив.

"Запитів про зустрічі не було. Ми ні про що офіційно не запитували. Президент Зеленський сказав, що оскільки там буде присутній Путін, то єдине питання, яке він готовий був з ним обговорити, - це питання обміну, про який була досягнута домовленість 31 грудня о телефонній розмові", - підсумував Єрмак.

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо, що українські посадовці отримують зарплатні вищі, ніж президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв Знай.uа, Милованов з колегами хоче віддати за поїздки в Париж майже 10 мільйонів: всі деталі.

Також Знай.uа писав про те, що у Міносвіти заявили, що українські ВУЗИ "халявних" грошей більше не отримають.