У серпні 2019 року відомий український мільярдер Рінат Ахметов купив особняк "Villa Les Cedres" за 200 мільйонів євро на Лазурному березі у Франції у групи Campari. Дням у мережі почали активно поширювати знімки спалень, і стверджувати, що таку розкіш собі можуть дозволити лише королі
Судячи з фото спалень в одній з них присутні старовинні картини і такі ж меблі. На стінах і стелі - ліпнина, на паркеті лежить величезний килим. І великі дзеркала в фігурних рамах, вишукані настільні лампи, позолочені канделябри, ліжко з балдахіном і арочні вікна.

спальня Ахметова

Друга спальня вражає також і своїми антикварними деталями інтер'єру і позолотою на стінах і творами мистецтва від яких віє розкішшю і дорожнечею.

спальня Ахметова

У мережі не могли підібрати слів, щоб висловити своє обурення такою покупці олігарха. Багато зробили припущення, що таку розкіш він собі дозволив коштом українців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше компанія мільярдера Ахметова купила розкішний особняк, відомий як Villa Les Cedres, після того, як італійська компанія оголосила про його продаж ще в 2019 році.


Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні масово закривають супермаркети "Брусничка", які належать олігарху Рінату Ахметову, через величезні борги.


Також "Знай.ua" писав, що український олігарх Рінат Ахметов як і раніше зберігає контроль над туристичним бізнесом в окупованому Криму, спокійно обходячи санкції Євросоюзу.