Як відомо, на днях в Україну прибув держсекретар США Майк Помпео, який вже провів ряд зустрічей та спільний брифінг з президентом України Володимиром Зеленським. Відтак, у мережі розповіли, як для високопоставленого гостя з Америки перекрили пів Києва.

Варто зауважити, що ще перед приїздом Помпео до столиці численні ЗМІ повідомляли, що деякі дороги у місті будуть перекрити. Однак, все виявилося значно гірше, як передбачалося. Так, для кортежу американського секретаря перекрили центр Києва та змусили водіїв чекати.

Зустріч Володимира Зеленського з держсекретарем США Майком Помпео - фото Знай.ua
Зустріч Володимира Зеленського з держсекретарем США Майком Помпео - фото Знай.ua

Також перекрили і трасу в Києві, а точніше дорогу на виїзді до Борисполя з боку столиці під мостом розв'язки, яка веде з аеропорту. За словами очевидців, поліцейські причину перекриття траси водіям не пояснювали, тільки заспокоювали і просили почекати "ще п'ять хвилин"

Фото з кабіни одного водіїв, який опинився в заторі

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо, що українські посадовці отримують зарплатні вищі, ніж президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв Знай.uа, Милованов з колегами хоче віддати за поїздки в Париж майже 10 мільйонів: всі деталі.

Також Знай.uа писав про те, що у Міносвіти заявили, що українські ВУЗИ "халявних" грошей більше не отримають.