На днях відомий український політолог Михайло Подоляк порівняв колишніх і теперішніх народних депутатів, та заявив, що наразі у Верховній Раді знаходиться половина телепнів, які попросту знущаються над українцями та нічого не вміють.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Можливо, ми просто чогось не знаємо і не розуміємо. Але все-таки регулярні публічні ескапади членів правлячої партії-фракції вражаючі по своїй дурості і цинізму. Вчорашні, до речі, цинізм витончено намагалися маскувати махровим пафосом. Нинішні ж все частіше виглядають феєричними, м'яко кажучи, дятлами. Який же все-таки треба було "конкурс" провести, щоб відразу зібрати в одному місці стільки пропащих Телепнів?", - написав він.

Окрім цього, політолог додав, що і у "Слузі народу" повно нулів, які розкидаються дурними фразами та взагалі нічого не тямлять:

"Багато тупих заяв ллється нині з вуст членів СН. Ну так адже інакше і бути не може. Мало того, що набрали в команду абсолютних нулів. Так ще й дозволили «"нулям" медійно тішити своє самолюбство. Слуги народу виявилися тим ще збіговиськом... Дрібні нахабні циніки. Швидко відчули п'янкий смак великих шалених грошей. Швидко вбудувати в брудні лобістські схеми. Швидко наростили свій власний корупційний жирок. І швидко захворіли тією самою "зіркову хворобу ідіотів", коли кожен твій коментар викликає огиду".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зеленський на нараді
Зеленський на нараді

Як підсумував Подоляк, теперішня політика – є одним великим збіговиськом "відчищених хлопчиків на побігеньках":

"Якщо говорити зовсім на чистоту, то нинішня "українська велика політика" передбачає саме це – "ще вчора ти був порожнечею, ніким, хлопчиком на побігеньках або для здійснення мрій великого дядька, обслугою, жебраком ста доларів, а тут через дефіциту кадрів і реальних партійних структур, тебе взяли в круту команду. Підібрали, почистили від явного лайна, трохи причепурити щурячу мордочку, дали значок народного депутата і сказали "вперед!" Але забули включити мізки тобі... І ось ти починаєш вже нахабніти".

Скріншот допису

Нагадаємо, Подоляк з рукою на серці розніс "великого політика" Вакарчука: "Опущений павич".

Як повідомляв Знай.uа укладені харківської колонії розкрили правду про тортури, Україна в жаху: "Збезчестили палицею".

Знай.uа писав, Подоляк пояснив запізнілу реакцію Зеленського на аварію МАУ: "Вся команда розлетілася на моря".