Політолог та блогер Михайло Подоляк прокоментував скандал із Адміністрацією президента, звідки Петро Порошенко вивіз техніку, мотивуючи це тим, що сплачував гроші за її оренду із "власної кишені".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Публікацією із цього приводу під промовистою назвою "Жло*івня Порошенка" Подоляк поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Якщо реально почати проводити аудит того, що так чи інакше винесла жлобо-команда Порошенка з адмін/будівель і власних службових кабінетів, вийде дуже довгий список... Драматичне зникнення цілої ситуаційної кімнати з АП підводить жирну риску під усіма розмовами про "державні позиції і патріотизм" Петра Олексійовича і його команди. Всі грунтовні відповіді ми вже отримали. Плювати цей дивний громадянин, який примудрилася п'ять років "просидіти царем-неробою", хотів на державу. Він чудово вжився в роль свідомого мародера, професійно спекулював на патріотичних гаслах і легендарного турчинівському "ворог біля воріт", - підкреслив Полдоляк.

Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Експерт вважає, що зникнення саме "ситуаційних серверів", на яких протягом тривалого часу накопичувався аналітична інформація - і не тільки в зоні АТО, але також з фінансових, банківських, внутрішньополітичних, галузевих, транскордонних питаннях - надзвичайно небезпечно.

"Це ж величезна база даних, в яких є все необхідне... Послідовність подій, що призводять до кризи... Оцінки різними експертними групами провокуючих факторів... Оцінки наслідків криз... Варіанти вирішення криз і проведення тих чи інших антикризових заходів... тобто ця "кімната" дозволяла проводити моделювання входять ризиків та викликів, а також вихідних відповідей на них. І використання цієї бази сьогодні як "приватного активу" Порошенко - це можливість влаштовувати більш системні і небезпечні провокації в країні. Така перша складова цього грандіозної крадіжки, яке умисно вчинив ПА".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Сервери повняться абсолютно задокументованим компроматом на всю команду Порошенка, вважає Подоляк.

жлобовник Порошенко)... Это ведь только начало). Если реально начать проводить аудит того, что так или иначе «вынесла»...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Dinsdag 28 mei 2019

"Оцінивши ризики, Петро Олексійович цілком осмислено пішов на пряме... викрадення ситуаційної кімнати. Настільки примітивним чином він як би "вбиває" компромат на себе і отримує можливість більш системно провокувати "атаки" на Зеленського", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, політична партія "Блок Петра Порошенко" перейменувалася в "Європейську солідарність".

Як повідомляв "Знай.ua", олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію у Закарпатті - так у четвер, 23 травня, стало відомо про паводки у регіоні.