Команда новообраного президента Володимира Зеленського опрацьовує два варіанти переїзду з Банкової.

Про це розповів заступник голови Адміністрації президента Кирило Тимошенко в коментарі НВ.

За його словами є доволі багато нюансів, які пов'язані з переїздом президент країни. При цьому Тимошенко розповів, що розглядається 2 варіанти для переїзду.

"Ми займаємося цим. Є багато нюансів щодо переїзду: безпека, секретність даних, їх зберігання. Зараз опрацьовуються два варіанти переїзду", — сказав він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Крім того Тимошенко відзначив, що переїзд адміністрації Зеленського повинен відбутись вже у межах поточного року.

"Як бачите, у мене порожній кабінет, я привіз тільки свій телевізор. Так, ми дуже хочемо переїхати", — резюмував він.

Варто нагадати, що у четвер, 23 травня, новоспечений глава Адміністрації президента Андрій Богдан відповів на головні питання щодо перших указів та планів Президента Зеленського. Так, глава АП висловив думку про референдум щодо Росії і чому має право бути представником глави держави.

Нагадаємо, народний депутат України Надія Савченко вибачилася перед новим главою Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком. Варто нагадати, що непередодні політик назвала його боягузом і людиною, якого асоціюють з корупцією. Відповідну заяву вона зробила у ефірі одного з телеканалів. Надія відзначила, що особисто не знайома з Хомчаком, однак знає про нього за словами людей, яким довіряє.

Як повідомляв "Знай.ua", начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявляє, що виключно військовий варіант захоплення Донбасу не розглядається. На запитання, чи є військовий варіант розв’язання конфлікту на Донбасі, він відповів: "Суто військового варіанту я не бачу".

Також "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 24 травня, стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника Петра Порошенка. Перший Указ №322/2019 про скасування указу від 4 травня 2019 року № 186 стосується звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.