Президент Володимир Зеленський на прес-конференції з лідером Туреччини Реджіпом Ердоганом "обпік напалмом", висловивши співчуття у зв`язку з загибеллю турецьких військових в Сирії.

Таку думку висловив політолог Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook.

"Я висловлюю співчуття у зв`язку з загибеллю турецьких військових в Ідлібі. Ми, Україна, яка вже шостий рік перебуває в стані гібрідної Війни, знаємо і розуміємо, як ніхто, біль такой втрати", заявив Зеленський на прес-конференції з Ердоганом.

Романенко нагадав Зеленському, де воюють турецькі військові та зазначив, що деколи краще промовчати. Адже турецькі війська перебувають на території іншої країни - Сирії, і по-суті, є загарбниками. Тому висловлювати співчуття з приводу загибелі турецьких військових, це всеодно, що "висловлювати співчуття з приводу загибелі російських солдатів на Донбасі".

"Скажіть хто-небудь Зеленському, що турецькі військові перебувають на території Сирії та в цьому випадку розсудливо було промовчати. Тому що це все одно, що висловлювати співчуття з приводу загибелі російських солдатів на Донбасі. Я розумію, що Туреччина наш важливий партнер, але потрібно трохи думати про контекст", - присоромив Зеленського політолог.

Зеленский на пресс-конференции с Эрдоганом обжег напалмом "Я висловлюю співчуття у зв`язку з загибеллю турцких...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 3 februari 2020

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув з офіційним візитом до Києва.