Президент України Володимир Зеленський запланував зустріч з головою Турецької Республіки Реджепом Тайіпом Ердоганом у понеділок, 3 лютого. Про це повідомляється на сайті глави держави.

Так, через два дні Ердоган приїде в Україну з офіційним візитом. На сайті Зеленського вже опубліковано програму заходів, які заплановано на 3 лютого.

Об 11:00 розпочнеться офіційна частина заходу, яка відбудеться в Маріїнському палаці. Під керівництвом українського і турецького президентів відбудеться засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною.

Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган, president.gov.ua
Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган, president.gov.ua

Під час переговорів сторони повинні обговорити шляхи поглиблення стратегічного партнерства і співпраці за всіма напрямками взаємодії.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії Україну заполонять африканці та афганці: чекає багато проблем На опалення дадуть 16 тисяч: хто може отримати гроші Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками
Показати ще

Після засідання лідери обох країн підпишуть українсько-турецькі двосторонні документи, після чого відбудеться спільна прес-конференція Зеленського та Ердогана, на якій вони виступатимуть перед журналістами

На 16:00 заплановано участь президентів в Українсько-турецькому бізнес-форумі. Відомо, що сам форум розпочнеться о 14:00.

Нагадаємо, у п'ятницю, 31 січня, Володимир Зеленський зустрівся з державним секретарем США Майком Помпео.

Як повідомляв портал Знай.uа, турецький президент Ердоган під час поїздки на зустріч із президентом Путіним дивився футбол.

Також портал Знай.uа писав, що під час офіційного візиту до Туреччини канцлеру Німеччини Ангелі Меркель подарували пам'ятні подарунки.