На днях ще один народний депутат від фракції "Слуга народу" втрапив у гучний скандал. Так, мова й де про Єлизавету Богуцьку, яка назвала відомого соціолога Євгена Головаху "дідусем з позаминулого століття", а потім і взагалі осоромилася з виправданням, передає Politeka.

Зауважимо, що все розпочалося з ефіру програми "Свобода слова Савіка Шустера" від 31 січня. Саме після перегляду цього шоу вона створила у Facebook відповідний допис, де й образила Головаху.

"Стоїть зараз Дубілет у Шустера і якийсь Євген Іванович позаминулого століття. Стоїть майбутнє і минуле. Треш. І дідусь намагається розповісти Дубілету, як правильно проводити достовірний перепис, якщо двері агентам не відчиняє 25% людей. Думаю, що він і телефоном кнопковим користується, а вдома дзвонить із дискового, який застромлений у спеціальну розетку", – написала тоді вона.

Єлизавету Богуцьку

Щоправда, вже через кілька днів "слуга народу" ймовірно зрозуміла свою помилку та вирішила вибачитися.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Кілька днів тому я написала пост про Дмитра Дубілета в програмі Шустера. Його опонента назвала "якимось Євгеном Івановичем з позаминулого століття". Виявилося, що це дуже відомий соціолог Головаха. І виходить, що я образила людину, назвавши його "якимось, з далекого минулого" і "совком". Приношу свої вибачення Євгену Івановичу Головасі", – написала Богуцька.

Однак і тут користувачі дещо замітили – нардепка неправильно написала прізвище соціолога: замість Головаха вжила слово Головко. І варто зауважити, що українцям таке не сподобалося, і ті почали активно висловлювати свою думку.

Євген Головаха

Зокрема, відреагував також і політолог Олексій Голобуцький: "Богуцька нібито вибачилася перед соціологом Євгеном Головахою за те, що назвала того "якимось Євгеном Івановичем позаминулого століття" – при тому, що сам пост з образою досі спокійно висить у неї на сторінці. І вибачення більше схоже на обурення, що вона тепер майже не має можливості плюватися в кого завгодно отрутою змушують вибачатися", – зазначив він.

Нагадаємо, що в Окружний адміністративний суд міста Києва надійшов позов, в якому просять "покарати", а також змусити Міністерство юстиції України заборонити в державі фракцію чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський провів нараду з Кабінетом міністрів і представниками Нафтогазу з питання зниження тарифів на послуги опалення для населення.

Також "Знай.ua" писав, що на продаж виставили акаунта самого лідера української держави Володимира Зеленського.