4 січня 2020 року Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект про скорочення числа депутатів з 450 до 300. Рішення підтримали 236 народних обранців, віддавши свій голос "за". Тепер на черзі голосування у другому читанні.

"Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект про скорочення числа депутатів з 450 до 300. "За" - 236 депутатів. Майже на межі. Тепер інтрига в тому, чи проголосують у другому читанні" - йдеться у повідомленні.

Верховна Рада, фото Знай.ua
Верховна Рада, фото Знай.ua

Верховна Рада IX скликання підтримала законопроект про зменшення кількості народних депутатів і закріплення пропорційної виборчої системи в Україні в першому читанні.

За відповідне рішення проголосували 236 народних обранців. Ще 40 висловилися проти, 86 - утрималися, 31 - не голосували.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Законопроект Верховної Ради
Законопроект Верховної Ради

Напередодні Конституційний суд дав позитивний висновок документу. Наступним кроком має бути голосування за законопроект у другому читанні і в цілому, причому для цього потрібні вже 300 або більше голосів депутатів.

Верховна рада, скріншот: Клименко
Верховна рада, скріншот: Клименко

Нагадаємо, раніше Разумков після скандалу з Брагаром і собакою знайшов депутатам нове місце і це не Рада

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського відмовилися покарати поціновувача елітних собак Брагара, відомо чому

Також "Знай.ua" писав, що у "Слузі народу" провели інспекцію у бабусі Люби та її пса, цифри по субсидіях здивують багатьох