В українському суспільстві ніяк не може вщухнути скандал, який було викликано порадою молодого народного депутата Євгена Брагара зі "Слуги народу" для літньої українки Любові Павлівні Колючей. Відомо, що нардеп порадив жінці продати собаку, щоб оплатити рахунки за комуналку.

Так, заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів публічно заявила, що уряд вжив заходів і розібрався з її платіжками. Про це стало відомо завдяки заяві чиновниці в ефірі одного з українських телеканалів.

"Ми отримали інформацію про платіжки, які безпосередньо платить це домогосподарство, ця сім'я за комунальні послуги і про субсидії, які вона отримує. За інформацією, яку надав уряд, ця сім'я вже з початку опалювального сезону отримала монетизованої субсидії в розмірі трохи більше ніж 3 500 гривень, що в середньому дозволило цій родині платити не більше ніж 300-350 грн на місяць за комунальні послуги, які включають і газ, і електрика", - зазначила Юлія Ковалів.

Ковалів також додала, що на цьому прикладі добре видно, як субсидії дозволяють українцям економити гроші і витрачати на комунальні послуги лише 300-350 грн. на місяць. І уточнила, що господарство Любові Колючей споживає дуже багато природного газу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Її домогосподарство споживає більше газу, ніж утеплені будинки і будинки, які оснащено ефективними котлами", - заявила Юлія Ковалів.

Нагадаємо, в "Слузі народу" розповіли, яке покарання придумали скандальному Брагару: "Депутат помер".

Як повідомляв Знай.uа українців порадували подвійною платіжкою, коли чекати на донарахування субсидії та пільги.

Знай.uа писав, песика можна не продавати: у Мінсоцполітики зробили несподіване заяву щодо подвійних платіжок.