Ілля Кива вляпався у черговий скандал. Після того, як народного обранця засікли за листуванням з депутатом держдуми РФ Володимиром Жириновським, журналістка попросила депутата підтвердити або спростувати цей факт. У відповідь Кива перейшов на відкритий сексизм по відношенню до дівчини.

Кива на засіданні Верховної Ради писав повідомлення Жириновському, грубо обзиваючи прем'єр-міністра України Гончарука.

"А ви знаєте, стільки відео публікують...", - почав відразу ухилятись від прямої відповіді Кива.

Ілля Кива
Ілля Кива

На питання журналістки про його листуванні з Жириновським, Кива сказав, мовляв, мало яке відео там з'являється, і лиса голова у кадрі не обов'язково належить йому.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він так і не підтвердив, і не спростував факт спілкування саме з Жириновським. Але все ж згадав, що з багатьма депутатами Держдуми "веде взаємини", тому що в цьому процесі "народжуються компроміси".

Крім того, депутат від ОПЗЖ сказав, що він, як "парламентарій європейської країни виступає за міжпарламентські взаємини, які будуть зміцнювати мою країну і приносити користь моїй країні".

А депутати російської Думи, на думку Киви, такі ж парламентарії. І незважаючи на те, що вони підтримують анексію і окупацію українських територій, з такими потрібно спілкуватись.

Напоследок, Илья Кива посоветовал журналистке, как умной и красивой девушке, "пойти и родить сына".

Нагадаємо, ветеран АТО Майман розповів, чим закінчилася бійка з Ківою.

Як повідомляв Знай. ua, Ківа поділився фантазіями про листування з Жириновським.

Також Знай. ua писав, що Ківа безглуздо виправдався за переписку в Раді.