6 лютого з робочим візитом до Львова приїхав президент України Володимир Зеленський. Львів'яни вирішили привітати главу держави символічними подарунками, закликавши всіх охочих навідатися до площі біля Львівської ОДА, прихопивши ровери, піаніно та шаурму.

Варто зауважити, що місце перебування Володимира Зеленського від широкого загалу приховали. Метою візиту президента у Львів є представлення нового голови ОДА. Львів'ян закликають підготувати плакати, написавши своє питання до президента.

Фото: ФБ/Володимир Зеленський

Попри те, що офіційної програми візиту не оприлюднюють, утім, місцева преса повідомляє, що він має представити нового голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Максим Козицький подав відповідну декларацію ще 27 грудня. Того ж дня Кабмін погодив його кандидатуру та передав проект розпорядження Володимиру Зеленському. Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні ще у червні. Натомість головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, якого 26 грудня було звільнено указом президента.

Максим Козицький, фото: zaxid.net
Максим Козицький, фото: zaxid.net

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, держбюджет йде в мінус, Зеленського запитали за інвесторів з Оману – кого, крім собак тепер продавати українцям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українцям показали, куди йдуть гроші, які недоотримав Держбюджет.

Також портал "Знай.ua" писав, що пенсійна реформа призведе до катастрофічних наслідків, за "покращення" заплатять усі.