У мережі з'явилися епічні фотографії, на яких видно, як під час засідання Верховної Ради у четвер, 6 лютого, коли обговорювалися поправки до законопроекту про відкриття ринку землі, зійшлися у двобої два народних депутата.

Кадри протистояння опублікував фотограф Ян Доброносов на своїй Facebook-сторінці.

Так, на знімках нардеп від партії "Батьківщина" Сергій Власенко намагається пробитися до трибуни Ради, але раптово шлях йому перегороджує Артем Дмитрук з фракції "Слуга народу".

Цікаво, що Власенко і Дмитрук відстоюють прямо протилежні позиції з питання земельної реформи – партія "Батьківщина" радикально виступає проти відкриття ринку землі, а у пропрезидентській партії збираються підтримати цей законопроект найближчим часом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили в коментарях, що "боротьба депутатів" дуже нагадує їм танець, а деякі навіть провели культурну паралель з кінокартини "Поліцейська академія".

Нагадаємо, через запланований розгляд закону про ринок землі біля трибуни сталася масова бійка за участю кількох нардепів.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Слуги народу" Олександр Кабанов дивився серіал під час засідання Верховної Ради.

Також портал Знай.uа писав, що Кабмін взяли під посилену охорону після прослуховування Гончарука, Арахамія все пояснив.