Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко так захопився записом сторіс для Instagram, що не встиг проголосувати.

Курйозна ситуація виникла у четвер, 6 лютого. В стінах Верховної Ради було гаряче - в ході обговорення поправок до законопроекту про відкриття ринку землі, Юлія Тимошенко зайняла місце спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, а депутати "Батьківщини" та "ОПЗЖ" заблокували президію Верховної Ради.

"Слуга" Тищенко вирішив поділитися епічними кадрами зі своїми підписниками в Instagram.

Колишній ревізор вирішив похвалитися робочим процесом.

"Ми працюємо. У нас сьогодні новий імідж. Ми хочемо, щоб закони були проголосовані. А дехто проти, щоб все було за законом. Сьогодні багато журналістів, глядачів. Загалом, робота кипить",– зазначив Микола Тищенко.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Робота кипить!", - гордо каже Микола Тищенко на камеру смартфону, записуючи сторіс. І не встигає проголосувати... На відео видно, як він довго шукав картку для голосування.

До слова, у Миколи Тищенка не вперше проблеми з системною карткою. У жовтні "слуга народу" лише починав освоювати систему "Рада" і намагався проголосувати, не включивши її.

Як повідомляв портал Знай.ua, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко разом із депутатами-однодумцями влаштували блокування трибуни