Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков різко відреагував на слова директора НАБУ Артема Ситника про те, що внесення його імені в держреєстр корупціонерів - це помста за справу про "рюкзаки сина Авакова", яку вело бюро.

Свою думку на цей рахунок Аваков висловив у Twitter.

"Начальник НАБУ, корупціонер з реєстру, шукає привід виправдати своє неоплачене пияцтво, звинувачуючи кого завгодно, крім себе. За своє життя я звик прощати дурнів. Так легше не занурюватися в їх бруд...", - зазначив міністр.

Артем Ситник
Артем Ситник

Він дав Ситнику кілька порад, згадуючи, в тому числі, скандали з неоплаченими відпочинком та заяви про підтримку Хіларі Клінтон на виборах у США.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Навіть можу дати поради: 1. Порушити пару трійку фейкових справ самому 2. Написати в ГБР, що міністр примушував його пити дорогий алкоголь і не платити за нього. 3. Написати в американське посольство, що це не він заявляв про підтримку Хіларі проти Трампа. А його змусили. 3. Написати в "Спортлото"... Тоді всі зрозуміють - ідіот. А ідіотів - шкода, їм треба допомагати", - написав глава МВС.

скріншот, Twitter/ Arsen Avakov

Нагадаємо, Рівненський апеляційний суд виніс вирок Артему Ситнику. Його визнали винним у корупційному правопорушенні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лесєв показав, як готують заміну Гончарука на Авакова.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський розповів про загибель на Майдані і "таємну операцію Авакова".