На днях стало відомо, що уряд РФ готує серйозні зміни в законодавство стосовно російського громадянства, які передбачають отримання паспорту без відмови від старого.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Як відзначиться, нещодавно президент Володимир Путін доручив робочій групі з реалізації Концепції державної міграційної політики залучити до Росії від 5 млн до 10 млн нових громадян. Відтак, ті у свою чергу запропонували виключити вимогу про подання заяви про відмову від старого громадянства при набутті російського.

Володимир Путін, фото: Reuters
Володимир Путін, фото: Reuters

Нараз ж робота над відповідним законопроектом вже завершується, і після погодження з адміністрацією президента він буде направлений в Держдуму.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

"Ми хочемо у весняну сесію це питання закрити, щоб всі охочі могли стати громадянами Росії. А відповідно, що Росія буде робити? Вона буде захищати своїх громадян", - заявив віце-спікер нижньої палати Держдуми Петро Толстой.

Нагадаємо, раніше "Слуга народу" погрожував "дати п*зди" нардепу Кучеренку: чим ще прославився скандальний Ткаченко

Як повідомляв портал "Знай.ua", Новосад забула про зарплатний скандал і взялася за мову: "Середньостатистична Антоніна..."

Також "Знай.ua" писав, що Разумков не отримав зарплату і поскаржився на Тимошенко - "Вона вирішила..."