Президента України Володимира Зеленський з офіційним візитом відправився до Ватикану, аби зустрітися з Його Святістю Папою Франциском та обговорити мир в країні.

Про таке повідомили на офіційній Facebook-сторінці Офісу президента.

"У рамках візиту передбачена аудієнція Глави держави з Його Святістю Папою Франциском.Також президент України проведе зустріч з Державним секретарем Святого Престолу П’єтро Пароліном за участю Секретаря з міждержавних відносин Святого Престолу Пола Річарда Галлахера", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису

Окрім цього, Зеленський у власному Twitter заявив, що буде розмовляти з Папою Римським про мир в державі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Сьогодні у Ватикані будемо говорити про світ. Світ, яким неодноразово була присвячена молитва Папи Римського Франциска", - написав президент.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністра України Олексія Гончарука запідозрили в брехні про подачу заяви про відставку особисто президенту України Володимиру Зеленському.

Як повідомляв портал "Знай.ua", команда президента України Володимира Зеленського була в шоці від рішення Білого дому припинити військову допомогу Україні.

Також "Знай.ua" писав, що подання Кабміну щодо звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови КМДА, що стало однією з найгучніших подій вересня.