Відомий український бізнесмен, блогер та політичний оглядач Андрій Пальчевський розповів, яка насправді ситуація з коронавірусом Китаї, а також з гучною заявою звернувся до мешканців України, які нещодавно повернулися з Піднебесної.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 30 тисяч людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також понад 700 людей померли.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

"86 людей сьогодні померло від коронавірусу в Китаї. Що відбувається насправді? Органи США вважають, що, як мінімум, в 5-6 разів занижено кількість хворих. А це говорить про те, що в 5-6 разів може бути більша інфікованих вірусом за межами Китаю. Сьогодні після евакуації хворих з Ухання, Україна єдина країна, яка не посадила цих людей під карантин. У США усі люди, які побували у Китаї, знаходяться на двотижневому карантині на відповідних військових базах", - сказав він.

Коронавірус з Китаю, фото 24 канал
Коронавірус з Китаю, фото 24 канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Окрім цього, за словами Пальчевського, людям, які були в КНР, потрібно зорганізуватися та спілкуватися через мережі, аби дізнатися, чи часом ніхто не захворів на смертельний коронавірус:

"Є пропозиція: всім людям, доброї волі, хто повернувся з Китаю, потрібно зв'язатися з іншими та створити Facebook-команду на той випадок, якщо хтось з них захворіє та матиме контакт, та ненароком передасть цей вірус. Це для того, аби можна було обабіч нашої нікчемної медичної системи знаходити цих людей та допомогти їм".

Умерло 86 за ночь...

умерло 86 за ночь...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 8 februari 2020