У селі Аджамка Кропивницького району жителі чекають на народного депутата від "Слуги народу" Євгенія Брагара. Адже саме там проживає пенсіонерка, якій нардеп порадив продати собаку, щоб сплатити за газ. Зустріч була запланована у Будинку культури і саме біля нього почали з'являтися молодики з яскравими плакатами.

"Продай слугу – купи собаку", "Я люблю свою країну, я люблю свою дружину, я люблю свою собаку", "Де 4000$ для вчителів" - плакати з такими написами підготували селяни.


На запланований час, 10:00, народний депутат не приїхав. Він не відповідає і на телефонні дзвінки. Про це розповіла сільська голова Тетяна Зайченко. З її слів, напередодні вона говорила з депутатом і він обіцяв приїхати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще


Мешканка їх села, Любов Колюча, ще 31 січня зателефонувала на ефір де у відповідь на питання, як їй прожити на мізерну пенсію у дві тисячі, якщо комуналка котує дві сто, отримала не зовсім стандартну відповідь.

Прожити в цих умовах дійсно важко, але ми не знаємо, чи має вона ще якесь майно, тому що субсидія надається залежно від наявності іншого майна та майнового стану. Я особисто зустрічав випадки, коли хотіли отримати субсидію, маючи кілька квартир. У такому разі людина має відповідне майнове становище і не потребує надання додаткової субсидії – сказав Брагар

А після чого додав:

Якщо в неї є якесь майно, якийсь собака елітної породи у дворі – вона може його продати у будь-який момент і спокійно собі сплатити за комунальні послуги

Варто зазначити, що пса звати Шарик. Йому чотирнадцять років. І продавати його жінка явно не збирається. А отримати якісь пояснення чи особисті вибачення їй не вдалося, депутат вирішив проігнорувати своє прибуття в селище.

Нагадаємо, депутат запевнив, що особисто поїде в село на Кіровоградщину, щоб зустрітися з пенсіонеркою, якій порадив продати собаку.


Як повідомляв портал "Знай.ua", заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів публічно заявила, що уряд вжив заходів і розібрався з платіжками пенсіонерки навколо якої виник скандал.


Також "Знай.ua" писав, що Ілля Ківа розповів про незвичайні способи оплати комунальних послуг