Як відомо, нещодавно народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Брагара порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень. Відтак, скандальний нардеп нарешті дав своє перше інтерв'ю після цієї гучної заяви.

Відповідний відеоролик з'явився на Youtube-сторінці Pavlovsky News

Як відзначається, після своєї скандальної заяви він розповів, що йому живеться нормально, однак він зробив певні висновки для себе. Також він запевнив, що особисто поїде в село на Кіровоградщину, щоб зустрітися з пенсіонеркою, якій порадив продати собаку.

Окрім цього, він зауважив, що не мав на меті образити жінку та любить тварин, адже має свого домашнього улюбленця, а точніше кішку, яка в нього "не породиста, звичайна трихмасна".

"Більш ретельно треба відноситись до питань виділення субсидій", - підсумував Брагар.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Брагар пояснив, чому радив платити за газ собакою.

Як повідомляв Знай. ua, знайдено пенсіонерку, якій Брагар порадив "пустити" собаку на газ.

Також Знай. ua писав, що Україну "накрило" фотожабами про Брагара, газі і собаці.