Український президент Володимир Зеленський, під час офіційного візиту до Ватикану, подарував Папі Римському Франциску вельми незвичайний презент. Тепер Папа зможе насолодитися кутею зі святкового керамічного посуду.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram
Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram

Відомо, що посуд прикрашено декоративними фігурами янголів і ягнят, які зустрічаються в побутових і сакральних речах з різних областей України.

Зеленський вручив Папі Римському презент, фото: прес-служба ОПУ
Зеленський вручив Папі Римському презент, фото: прес-служба ОПУ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Херувими і орнаменти - це рушники Сумської області кінця XIX століття, ягнята — буковинська ікона на склі початку ХХ століття", - зазначили виробники.

Варто нагадати нашим читачам, що Олена Зеленська, під час візиту до Ватикану, у вишуканому і строгому костюмі одночасно затьмарила неперевершеним виглядом всіх навколо. Незважаючи на темний колір костюма, першій леді фасон підійшов ідеально, як на неї зшитий. Верх — блузка з баскою, спідниця довжиною міді, чорні туфлі-човники і такого ж кольору пов'язка на голові, чудово доповнили образ.

Нагадаємо, Олена Зеленська зробила це вперше просто у Ватикані, барвисті кадри розлетілись по мережі.

Як повідомляв Знай.uа Юлія Мендель знайшла чим зайнятися з Оленою Зеленської перед зустріччю з Папою Римським.

Знай.uа писав, Зеленський довів до істерики Папу Римського.