Президент Російської Федерації Володимир Путін і патріарх Московський і всієї Русі Кирило розбурхали користувачів мережі новою фотографією, яка була зроблена в коридорі Кремля. Даний знімок розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter блогер Майкл Арвінський.

Володимир Путін і патріарх Кирило

"Гундяєв і Путін йдуть по кремлівському коридору. Фото реальне", – він підписав.

Так, на цьому кадрі зображені тіні глави російської держави і патріарха, причому перший виглядає досить убого: Кирило підноситься над ним, немов гора.

Тінь Володимира Путіна і патріарха Кирила, Twitter

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях під постом користувачі мережі поспішили висловити свою думку з ноткою сарказму.

"Герасим і муму якісь)", "Гендальф і Фродо", "казка про попа і працівника його …", "Коли карлики відкидають великі тіні, це означає, що ми живемо при заході сонця", "Як попи на карикатурах раннього СРСР", "Театр тіней", "Тіні Мордора", "Єднання влади з РПЦ", "У Гундяєва з розміром все гаразд", "З Хоттабича )) де тінь в помічниках бігала ))", "наче дитина сидить на колінах у санти", – написали юзери.

Коментарі, Twitter

Коментарі, Twitter

Коментарі, Twitter

Коментарі, Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд РФ готує серйозні зміни в законодавство щодо російського громадянства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Південно-Сході Москви зафіксовано спалах радіації, що перевищує норму в 60 разів.

Також "Знай.ua" писав, що Росія і Білорусь домовилися про постачання російського газу Мінську на протязі всього 2020 року згідно з умовами 2019 року.