Телеведучий і бізнесмен Андрій Пальчевський вважає, що у глави Мінкульту Володимира Бородянського прокинулося бажання закрити рота своїм колегам, особливо тим, які не хвалять його. Про це він заявив в ефірі NewsOne.

Пальчевський зазначив, що в програмі Володимира Зеленського не згадувалося про те, що треба терміново ввести закон про обмеження та боротьбу зі свободою слова.

"Я зачитував пункти в програмі Володимира Зеленського, весело зроблені, про те, що не буде дурнів, але будуть дороги, про те, що якщо молодь буде хвилюватися, то тільки про те, яку квартиру і де купити, і т. д. Вже пройшов майже рік, і "нехай минуле минуло", і мені особисто вже зрозуміло, що ніяких епохальних звершень не буде. Їх не буде з тієї причини, що був порушений чіткий лад, і було порушено обіцянку людьми, які прийшли до влади, робити все в простому порядку: спочатку посадки, навесні, потім народовиявлення – референдуми, особливо по таким речам, як земля. Там нічого не говорилося про те, що треба терміново ввести закон про обмеження та боротьбу зі свободою слова. А тим більше, вирішувати буде Бородянський. У якого, як ми знаємо, був свій канал, за принципом: їмо курку разом або кидаємо цеглини один в одного разом", - підкреслив бізнесмен.

Володимир Бородянський
Володимир Бородянський
atr.ua

На його думку, міністр культури повинен подати у відставку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я їх називаю "псевдоязичники". По-перше, тому що вони всі між собою говорять російською, а по телевізору все "нібито українською мовою одразу ж починають". Цей дихотомізм, диморфізм, це як би дві форми існування: ось тут я російськи, а з вами, "шановні друзі, українською мовою". У Бородянського два мільйони, які він виплатив своїм працівникам премії, у грудні, "вбили" Бородянського, як би він не ходив, що б він не розповідав, який він чудовий патріот. Ми знаємо який: два мільйони виплатив своїм, тому, як кажуть: він зробив свою погану справу – він повинен піти. Сьогодні я прочитав про те, що уряд виділив 9 млн на стартапи. Це дві київські квартири – це нічого. До речі, як їм про це в газетах можна писати, і після цього вони ще спокійно сплять? Ось тут Бородянський повинен сказати: я виступаю проти таких газет і негайно закрити їх – за дурість. Колись Гітлер (хорошого можна вчитися в тому числі і у ворогів) говорив генералам: генерал, я забороняю вам говорити дурниці. Уявляєш, Бородянський так журналістам каже: я забороняю вам говорити дурниці. Це було б круто", - резюмував Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 5 лютого Комітет з питань свободи слова схвалив законопроект №2693 "Про медіа".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський розповів про відставку Андрія Богдана і призначення Єрмака.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський назвав головну невиконану обіцянку Зеленського.