Глава держави Володимир Зеленський зізнався, що невдалі висловлювання "слуг народу" викликають у нього почуття сорому. Про це він повідомив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Володимир Зеленський

Так, Зеленський стверджує, що проконтролювати поведінку всіх депутатів і мажоритарників неможливо, тому буде проводитися "очищення".

"Для мене, якщо депутат нашої фракції "зашквариться", тоді я відчуваю провину на собі. Тому що це людина з фракції "Слуга народу". Але ми не можемо проконтролювати всіх депутатів, усіх мажоритарників. Ми говорили, що буде очищення - і ми повинні це робити", - заявив гарант.

Також український лідер додав, що "історію з собакою" і депутатом Євгеном Брагаром він вважає негарною. Його невдале висловлювання Зеленський списав на молодий вік.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Але в цьому випадку давайте подивимося. Я його знаю, я з ним спілкувався, він працював у нашому штабі, він історик, аспірант в Інституті Шевченка. Розумна людина, але дуже молодий. Я завжди підтримую молодих людей, але бачимо, що буває", - пояснив український лідер.

Володимир Зеленський

За словами глави держави, ситуація з мажоритарниками є окремою історією. До початку політичної кар'єри Зеленський навіть уявити не міг, що за гроші можливо переписати біографію.

"Їх перевіряли наші штаби. Я дивився - чистий? Чистий. Довідки служби безпеки, МВС, все було чисто. Поки я не пішов у політику, я не міг собі уявити, що людина за гроші може змінювати свою навіть не анкету - свою біографію", - зізнався він.

До того ж, президент зазначив, що за умови виконання фракцією "Слуга народу" передвиборчих обіцянок, нинішню Верховну Раду він не буде розпускати.

Володимир Зеленський

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі не вщухає хвиля жартів і фотожаб на українських нардепів від партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Володимир Зеленський заявив про готовність оголосити дострокові парламентські вибори.

Також "Знай.ua" писав, що депутатам показали, як боротися з кнопкодавством.