У середу, 12 лютого, представники Державного бюро розслідувань вручили повідомлення про підозру скандальній народній депутатці Софії Федині у справі за погрози Володимиру Зеленському. Як відомо, депутатка разом з подругою-волонтером Марусею Звіробій в прямому ефірі погрожували президенту розправою.

Варто відзначити, що Федина стала першим народним депутатом, якому слідство повідомило про підозру, після зняття з усіх депутатів недоторканності. Також нагадаємо, що за першою повісткою Софія Федина не прийшла на допит у ДБР, після цього її попередили, що можуть застосувати примусовий привід і призначили нову дату – 12 лютого. Цього разу вона таки прийшла і, після отримання підозри, влаштувала мітинг під стінами ДБР. Також депутатка заявила, що минулого разу не прийшла, бо хворіла. Крім того, як і її подруга-волонтер Маруся Звіробій, Федина заявила, що "потерпілий головнокомандувач" злякався розмови двох невідомих жінок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Федина відхрестилася від ДБР і звинуватила Зеленського у боягузтві, опубліковано звернення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у "Слузі народу" відреагували на погрози Зеленському.

Також портал "Знай.ua" писав, що Федина вирішила довести Фаріон до межі.