Відомий український лікар Євген Комаровський, який під час виборів підтримував Володимира Зеленського, розкритикував його діяльність на посаді президента. Комаровського запитали, чи виправдав глава держави його надії.

Доктор Комаровський почав відповідати здалеку, розповівши, що після виборів отримував десятки листів з Польщі, Іспанії, Німеччини і Канади. Їх автори запитували, невже це правда — і "у нас з'явився шанс повернутися на батьківщину". Однак більше таких листів немає.

Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet
Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet

Також він розповів про одного власника гостьового будинку, який веде бізнес в тіні, тому що не тягне його в сьогоднішніх умовах. Крім того, Комаровський розкритикував бажання Зеленського подобатися всім.

"Якщо 75% населення країни хочуть, щоб їх лікували ось так, а решта — так, то лікуй так, як хочуть", - сказав доктор.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Володимир Зеленський та Євген Комаровський, фото: antikor.com.ua
Володимир Зеленський та Євген Комаровський, фото: antikor.com.ua

Серед претензій до президента Євген Комаровський назвав цілеспрямоване загострення мовного питання, переписування історії і відсутність реакції Зеленського на приниження з боку проплачених активістів. Комаровський заявив, що результати роботи глави держави викликають у нього "величезний смуток". І що на його місці він би подав у відставку: "Я б напевно так і зробив".

"Викликають величезний смуток, просто іноді хочеться ридати і все. Мені погано, мені дуже погано", - резюмував лікар.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський поїде в турне Росією, чим зароблятиме ексрадник Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаровський попередив українок про заражену косметику: "Інфікована величезною кількістю..."

Також "Знай.ua" писав, Комаровський пояснив, як зволожувач повітря впливає на захворюваність дітей