Ексглаві Офісу президента Андрію Богдану заборонили входити до відомої кондитерської в Києві. 13 лютого, у кафе "Калина", яке належить на вході повісили оголошення: "Андрію Богдану вхід заборонено".

За словами персоналу, оголошення на дверях з'явилося за вказівкою власника закладу. Він пояснив своє рішення тим, що екс-глава Офісу президента Андрій Богдан, якого Зеленський звільнив нещодавно, є небажаним гостем в їхньому закладі.

Богдан, фото facebook "Слуга народу"
Богдан, фото facebook "Слуга народу"

Київське кафе "Калина" розташоване за адресою вулиця Московська 29а, неподалік від кінотеатру "Зоряний". Главу Офісу президента Андрія Богдана звільнили з посади указом президента України Володимира Зеленського. Його крісло зайняв помічник президента Андрій Єрмак.

Кондитерська у Києві, фото: Страна.UA
Кондитерська у Києві, фото: Страна.UA

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в опозицію до "слуг народу" стали їхні бабусі — не хочуть продавати землю

Як повідомляв портал "Знай.ua", Білецький з Нацкорпусу розкрив тактику влади і став на захист аграріїв під Радою

Також "Знай.ua" писав, що Романенко пояснив відставку Богдана: "Від перестановки ліжок в борделі нічого не поміняється"