Олігархи Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов - серед кінцевих бенефіціарних власників ТОВ "Таргет-М" і ТОВ "Рокіт-М", зареєстрованих 29 січня 2020 року, основний вид діяльності фірм - виробництво зброї та боєприпасів.

Компанія зареєстрована 29 січня 2020 року в Надвірній по вулиці Майданській, 5. Основним видом діяльності компанії є виробництво зброї та боєприпасів. Засновниками підприємства є американський фонд "Грей Фокс Інтернешнл ЛЛС" (Флорида, США) та ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття".

ТОВ «Таргет-М» зареєстроване за адресою м. Дрогобич, вул. Бориславська, 82 (Львівська область). За цією ж адресою зареєстроване ПАТ «НПК-Галичина» Коломойського.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ТОВ «Рокіт-М» зареєстроване за адресою м. Надвірна, вул. Майданська, 5 (Івано-Франківська область). За цією ж адресою зареєстроване ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття», серед кінцевих бенефіціарів якого - Коломойський і Боголюбов.

Кінцеві бенефіціарні власники (контролери): Геннадій Боголюбов (Київ), Олексій Буйніс (Київ), Світлана Делі (Ізраїль), Юрій Кіперман (смт Козин, Київська область), Ігор Коломойський (Женева, Швейцарія), Євген Кричевський (Київ), Захар Палиця (Женева, Швейцарія), Оксана Палиця (Шене-Бугеріс, Швейцарія), Дмитро Потішман (Натанія, Ізраїль).

Зазначимо, що в переліку бенефіціарів новостворених компаній є також Мордехай Корф і Уріель Цві Лейбер, які, за даними ЗМІ, разом із Боголюбовим-Коломойським є співвідповідачами за позовом «ПриватБанку» в Канцлерському суді штату Делавер (США). Держбанк звинувачує їх у відмиванні і привласненні 623 млн доларів вкладників.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше нова версія закону про банки, виведені з ринку, дає колишнім власникам ПриватБанку більше шансів

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Коломойський займає шосте місце в рейтингу найбагатших людей України (2018) зі статком 1 млрд доларів.