У четвер, 13 лютого олігарху Ігорю Коломойському виповнюється 57 років. Він є мільярдером, політичним і громадським діячем і незадовго до 2020 року очолив наглядову раду ТРК "Студія 1+1".

Ігор Коломойський займає шосте місце в рейтингу найбагатших людей України (2018) зі статком 1 млрд доларів. Він - президент Об'єднаної єврейської громади України, віце-президент Федерації футболу України, член Опікунської ради єврейської громади Дніпропетровська, колишній голова і член до 2011 року Європейської ради єврейських громад, президент Європейського єврейського союзу (EJU). З 1995 року має громадянство Ізраїлю, про що заявив у Лондонському арбітражному суді в 2007 році, і Кіпру.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Однак українці більше запам'ятали його за крилатим афоризмів. Як, наприклад, "Каву йдеш пити?", яке він випалив після суперечки з журналістами.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Дуже часто про Ігоря Коломойського жартували актори Студії "Квартал 95". Президента України Володимира Зеленського досі підозрюють у тому, що він "виконує особовий замовлення олігарха".

Проте кількість комічних сценок за участю Коломойського в Кварталі було досить багато. Зокрема, українцям особливо припала до душі сценка з уявним розмовою Коломойського з Ахметовим, які обговорювали кандидатуру майбутнього президента України: "Уяви жарт: знаєш чому Коломойський вийшов злий зі стриптизу? Бо залишився без привату".

Підбірка смішних сценок з Кварталу 95 про Коломойського:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Подоляк показав, як похмілля Коломойського шкодить Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів про загострення відносин з Коломойським за обшуків на "1+1".

Також Знай. ua писав, що у Коломойського з'явився шанс.