Міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак, яка 4 лютого самостійно подала у відставку, оприлюднила декларацію про доходи за 2019 рік. Електронна декларація розміщена в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

Альона Бабак, фото - Уніан
Альона Бабак, фото - Уніан

Гроші та акції

У документі зазначено, що за 2019 рік Бабак отримала 789 986 гривень доходу. З цієї суми зарплата народного депутата склала 292,1 тис. гривень. Ще 337,3 тис. гривень склала зарплата міністра розвитку громад і територій.

Крім того,

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
  • 42,4 тис. гривень отримано від відсотків по вкладу в державному банку,
  • 56,3 тис. гривень - дивіденди від організації "Інститут місцевого розвитку",
  • 62 тис. Гривень - страхові виплати.

Бабак зберігає в себе ще 567,1 тис. гривень, 22,1 тис. євро і 451 долар.
При цьому на рахунках у державному банку, 4283 долари - в комерційному, а також 34 тис. євро і 52 тис. доларів готівкою.

На момент звільнення з посади Бабак задекларувала в окремому документі 51,4 тис. гривень доходів (за період з 1 січня по 4 лютого). Зокрема, 47,9 тис. Гривень склала зарплата міністра, а ще 3549 гривень - відсотки від банківського вкладу.

Згідно з декларацією, Бабак також володіє 11,25% загального капіталу організації "Інститут місцевого розвитку".

Алена Бабак
Алена Бабак

Нерухомість

У декларації зазначено, що Бабак володіє 50% трьох квартир в Києві площею 48,8 кв. м, 56,8 кв. м і 188,1 кв. м. і має три зареєстрованих на себе земельних ділянки в Київській області по 2,5 тис. кв. м кожна.

Алена Бабак
Алена Бабак

Авто та інше майно

Бабак вказала в декларації, що володіє автомобілями Volkswagen Touareg 2012 випуску і Mercedes-Benz ML350 2005 року випуску, її син - вантажним автомобілем Renault Trafic 2010 року випуску. В декларації тако є її годинник з дорогоцінних металів і з дорогоцінними каменями і сережки з дорогоцінних металів з дорогоцінним камінням. Вона вказала, що коштовності були придбані до початку депутатської діяльності.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кабміну не вистачило одного "електронного" перепису, тепер до справи підключать супутники

Також "Знай.ua" писав, законопроєкт про легалізацію азартних ігор активно продавлюють у Верховній Раді