Заступник голови Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКГ Олексій Кучеренко задав прем'єру Олексію Гончаруку ″незручне″ запитання, на яке він так і не зміг відповісти.

На ток-шоу ″Свобода слова Савіка Шустера″ Кучеренко буквально загнав у кут Гончарука.

Так у ході розмови про тарифи на газ, Олексій Кучеренко нагадав прем'єру про мільярди, які у дивний спосіб ″кудись″ щезли в ″Укргазвидобуванні″.

″Ви вчора були на родовищі державної компанії Укргазвидобування. Ви правильно зазначили, що там падає видобуток, але повірте мені, не тому що їм обласна влада не дала ліцензії. Це там 10%. Вони абсолютно шахрайським способом використали 40 млрд наших грошей, які зайши в ту компанію і ні до чого не призвели. Вони призвели до зменшення видобіуку″, - підкраслив Кучеренко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На це Гончаренко спробував все скинути на ″попередників″, зазначивши, в які роки це відбувалося.

Та Кучеренко загнав у кут Гончарука, запитавши, чому ж Коболєв досі при поаді.

″В ″паперєдні″. Але в мене до Вас одне питання — чому Коболєв при посаді, а не на допитах? Це головне питання. Чому він вимагає премію, чому Вітренко пішов в суд сьогодні за премією. Я вважаю, що Ви, як прем'єр, повинні розставити крапки над ″і″. Вони мають на допитах показати, куди зникли десятки мільярдів гривень!″, - заявив у відповідь Кучеренко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прем'єр-міністра Гончарука порівняли з державою в смартфоні: "Такий глючний, аж хочеться розбити об стіну".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гончарук брудно блефував, коли подав заявку про відставку, спливли неприємні подробиці історії.

Також Знай.ua писав, що українців покинули напризволяще в епіцентрі коронавірусу, Гончарук так і не виконав обіцянки.