З'явилася інформація, що в Білорусі заарештовані за корупцію директора цукрових заводів повністю визнали свою провину і готові навіть грузити гній у колгоспі, лише б не сісти до в'язниці. Про це повідомив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Олександр Лукашенко

Так, незважаючи на їх благання та прохання глава держави відмовив їм і залишився при своїй думці.

"Я жорстоко питаю з керівників. Нещодавно (затримали) відразу всіх чотирьох (директорів) цукрових заводів. Ось сидять зараз і просяться - відпустіть, підемо в колгосп гній грузити. Я кажу: "Ми вилами вже гній не грузимо, тому сидіть", - сказав Лукашенко.

Також, за словами президента, директора "зізналися, де крали, все повіддавали, все, кажуть, забирайте тільки не саджайте в тюрму".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Олександр Лукашенко

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент Білорусі Олександр Лукашенко пояснив, чому літак "Бєлавіа" розвернувся над польським Вроцлавом і приземлився в білоруському Гродно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко дуже різко і однозначно сказав, що не буде ніякого об'єднання двох держав в одну.

Також "Знай.ua" писав, що Росія і Білорусь домовилися про постачання російського газу Мінську на протязі всього 2020 року згідно з умовами 2019 року.