Лідер політичної партії "Голос" та музикант Святослав Вакарчук повідомив про внесені правки до своєї декларації, де вказав, що за 2016 та 2017 рік він заробив майже 13 мільйонів гривень.

Відповідний допису він опублікував на власній Facebook-сторінці.

За його словами, він, як народний депутат, не міг просто приховати від українців свої статки та закликав так робити й інших політиків.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Особиста новина, яка має стати публічною, зважаючи на статус депутата. Нарешті отримав гонорар за "Світовий тур", який Океан Ельзи відіграли в 2016-2017 роках. Компанія-організатор закордонної частини туру виплатила мені гонорар за всі 24 концерти, які провели тоді в різних містах світу. Звісно, одразу задекларував ці гроші. Всі доходи політиків мають бути відкриті. Мої – відкриті, і дають мені можливість бути незалежним", - написав він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відтак, у декларації вказано, що Вакарчук заробив за концертний тур 12 мільйонів 904 тисячі 132 гривні.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко залишила олігархів в спокої і взялася за одностатеві шлюби, Лещенко зачепило за живе.

Як повідомляв Знай.uа Новосад поскаржилася, що не може прогодувати дитину на 36 тисяч.

Знай.uа писав, Кива виступив з хамською пропозицією до українок.