Верховна рада не сидить на місці, і цього разу у них новий законопроект, який пропонує дозволити підліткам з 14 років змінювати стать без згоди батьків.
Про це йдеться в Instagram news_kiev

За їх інформацією суть законопроекту полягає в тому, що 14-річні зможуть не лише змінювати стать, але й так само відмовлятися від лікування алкоголізму, наркоманії, токсикоманії та інших небезпечних залежностей або хвороб.

Верховна Рада, фото: Знай. ua
Верховна Рада, фото: Знай. ua

Ініціатором законопроекту №2684 про внесення змін щодо реалізації прав підлітків в сфері охорони здоров'я є депутат від партії "Слуга народу" Лада Булах.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лада Булах

Проте, як йдеться у дописі не обійшлося і без людей, які виступили проти. Так вже зареєстрували петицію на сайті президента проти законопроекту № 2684.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський потрапив у курйозну ситуацію під час Мюнхенської конференції з безпеки.

Також "Знай.ua" писав, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оголосив про заплановану зустріч з главою української держави Володимиром Зеленським на Мюнхенській конференції з безпеки.