З'явилася інформація, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оголосив про заплановану зустріч з главою української держави Володимиром Зеленським на Мюнхенській конференції з безпеки. Про це він повідомив у відео, яке розмістили на офіційному каналі НАТО в YouTube.

Єнс Столтенберг

"Для мене завжди задоволення брати участь у Мюнхенській конференції. Я тільки що брав участь у зустрічі глобальної коаліції проти ІДІЛ, ми обговорили плани НАТО посилити нашу присутність в Іраку, щоб допомогти в боротьбі з ІДІЛ, який ніколи не повинен повернутися... Під час перебування у Мюнхені я зустрінуся з багатьма лідерами, включаючи міністрів закордонних справ Китаю і Росії, а також з Президентом Зеленським і багатьма іншими", - розповів Столтенберг.

Слід зазначити, що український лідер Володимир Зеленський почав дводенний робочий візит у ФРН, де в Мюнхені 14-16 лютого проходить Міжнародна конференція з безпеки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Офісі президента вимагають у журналістів програми "Схеми" спростування щодо того, що Зеленський в Омані зустрічався з російським чиновником.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під час 56-ї Мюнхенської конференції з безпеки представили "12 кроків до більшої безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні".

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Кристалиною Георгиевою і обговорив ряд законопроектів.