На днях у мережі оприлюднили дані соціального опитування, які демонструють те, скільки українців наразі готові до того, аби вийти на новий Майдан. І варто зауважити, що цифри доволі неочікувані.

Відповідна інформація з'явилася на сайті центру соціальних та маркетингових досліджень – Socis.

Відтак, за результатами дослідження з'ясувалося, що більшість респондентів - 73,5% - готові захищати свою громадянську або політичну позицію за допомогою участі у виборах.

Результати дослідження

Ще 32,1% опитаних готові відстоювати свою позицію за допомогою підписання різного роду петицій і звернень. Також 13% - готові брати участь в акціях протесту, окрім цього 4,6% учасників опитування для захисту своєї громадянської або політичної позиції готові взяти в руки зброю, а 3,4% українців і зовсім готові вийти на акції громадянської непокори.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пишатися треба не армією баранів" - Пальчевський потужним віршем поставив "слуг народу" на місце, відео.

Як повідомляв Знай.uа Коломойський з прихильниками тепер вироблятимуть боєприпаси і зброю на Прикарпатті.

Знай.uа писав, українці найбільше вірять армії, Зеленський навіть не на другому місці, - опитування.