Колишня "прокурорка" Криму Наталя Поклонська, яка "прославилася" своїми безглуздими витівками і промовами, продовжує смішити українців дурнуватими заявами.

Цього разу Наталя Поклонська зганьбилася, вирішивши висловитися про подачу води до Криму по перекритому каналу з Дніпра.

Звичайно ж, в першу чергу дісталося Петру Порошенку, який під тиском громадськості прийняв рішення в 2014 році перекрити постачання води на півострів.

Далі Поклонська почала критикувати українську владу і клясти українців, які протистоять відновленню роботи Північно-Кримського каналу. "Няш-мяш" заявила, що Дніпро - міжнародна річка, оскільки проходить не лише в Україні, а й в РФ та Білорусі. Тому, за словами "прокурорки", перекривати канал з Дніпра - це міжнародний злочин.

При цьому Поклонська "забула" про безчинства росіян в Азовському і Чорному морі, і про те, що окупація чужої землі - це дійсно міжнародний злочин.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При цьому Поклонська обзиває українців "нациками" і "вурдалаками", які готові вдарити по Криму "хімічною зброєю".

Пост Няш-мяш в Facebook висміяв Олексій Голубуцький.

"Чим далі - тим менш пристойними і більш хамським стають її пости. Хоча насправді, що б вона не написала, це геть неважливо. Важливіші чимдалі відвертіші "просто ілюстрації до постів". Дівка тяжко хоче знов заміж - і на цьому шляху до нового нещасного вона гори зверне!", - написав Голубуцький.

Няша Поклонська теж вирішила щось квакнути про свою авторитетну думку щодо водопостачання анексованого Криму. При тому...

Geplaatst door Олексій Петрович Голобуцький op Woensdag 12 februari 2020