У столиці охоронці президента України Володимира Зеленського не хотіли пропускати до меморіалу родичів Небесної Сотні, бо там знаходився глава держави зі своїми квітами.

Відповідний відеоролик з даним інцидентом, який вже обурив українців, опублікував на власній Facebook-сторінці політтехнолог Віктор Уколов.

Відтак, на кадрах видно, як родичі загиблих Героїв Революції Гідності підійшли до рамок металодетекторів. Після чого одна з жінок з букетом гвоздик запитала, чи можуть вони пройти. У свою чергу поліцейський діалогу відповів, що він не проти. Однак охоронці Зеленського відмовили сім'ям Небесної Сотні й попросили затриматися на кілька хвилин.

Скріншот з відео

"ЗЕцинізм. Спочатку відпустив вбивць у Росію, потім не пустив родини покласти перед собою квіти, але на всіх каналах буде з сумним виглядом піаритись, може і сльозу пустити. Він не мав морального права туди приходити так і не вибачившись за дебільні жарти над майданом про ебонітові палички. Це відео зняте сьогодні вранці, коли УДО не пропускало родичів загиблих покласти квіти, бо мав приїхати Зеленський", - йдеться в підпису під відео.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ЗЕцинізм. Спочатку відпустив вбивць у Росію, потім не пустив родини покласти перед собою квіти, але на всіх каналах буде з сумним виглядом піаритись, може і сльозу пустити. Він не мав морального права туди сьогодні приходити так і не вибачившись за дебільні жарти над майданом про ебонітові палички. Це відео зняте сьогодні вранці, коли УДО не пропускало родичів загиблих покласти квіти, бо мав приїхати Зеленський. Нагадаю, що Порошенку родини Небесної сотні не заважали ніколи.

Geplaatst door Віктор Уколов op Donderdag 20 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Слайдики про роботу Кабміну за 84 тисячі": Дубинський назвав ім'я креативної "презентаторши" Гончарука.

Як повідомляв Знай.uа Нацкорпус підтримав підприємців і показав майбутнє президента Зеленського.

Знай.uа писав, паспорт стане звичайним папірцем – українцям показали наслідки "держави в смартфоні".