В Україні є нерозумні люди, є дурні і є Милованов. І якщо з нерозумними і дурнями шансів на економічне відродження країни - 0, то з Миловановим нам не наздогнати навіть Білорусь.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесів у своїй програмі "Не добрий вечір".

Блогер жорстко пройшовся по міністрах уряду Гончарука. Першому дісталось Милованову, який нещодавно зробив чергову феноменальну заяву. Милованов заявив, що Україні потрібно 100 мільярдів доларів і 50 років - і тоді у нас буде, як в Білорусі.
"Якщо людина орієнтується на Білорусь в плані еталонної економічної моделі - то вона дебіл. До того ж, Милованов і не приховує, що він дебіл", - іронічно зазначив Лесєв.
Блогер зазначив, що в Кабінеті міністрів Гончарука немає жодної людини, яка б управляла колись бодай заводом чи фабрикою, яка розуміє, що таке промисловий цикл, яка бачила реальний сектор економіки.

Лесєв нагадав, що 36-річний міністр енергетики Оржель ніколи не працював на ТЕЦ, ГЕС чи АЕС.

Міністр інфраструктури Криклій працював в якомусь банку, перекладав там папірці, а тепер відповідає за інфраструктуру країни.

Ганна Новосад - не лише міністр освіти без досвіду роботи в цій самій системі освіти, вона ще й міністр науки.

"Подивіться в її очі. Там же пустота. От коли лікар говорить страшний діагноз, якась надія все одно є. Ну хоча б точність в розрахунках. Ви проживете щонайменше три тижні. А дивишся в очі Новосад і там бачиш *опу".

І, звичайно ж, дісталось від блогера прем'єру Гончаруку.

"Всім цим випадковим зборищем дебілів керує профан в економіці. Людина з масовки. Персонаж, який ніколи і ніде толком не працював. Який не розуміє, чому зміцнюється або падає гривня. Ось що ви від такого очікуєте? Наш Кабмін - це слот-машина. Однорукий ковбой", - зазначив блогер.

Попри те, Лесєв наголошує, що в усьому цьому, що відбувається з країною, є вина самих українців. Бажаючи позбутися Порошенка, українці головували за будь-кого - так і "намалювався" Зеленський.
"Ми мстили попередній еліті за 5 років мародерства. А віддали нашу країну взагалі випадковим персонажам", - зазначив блогер.

Лесєв вважає, що в українців ще є шанс щось змінити. для цього потрібно зробити правильний вибір на місцевих виборах, щоб повернути Україну українцям - "наразі лише на рівні областей, міст і районів, але це вже не мало".

"І оцініть характер нашої країни. Нас кошмарить Росія, доїть МВФ, а економікою керують дебіли. А Україна гнеться, але не ламається", - додав позитиву Лесєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в мережі спливло скандальне минуле Гончарука

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв показав справжніх паразитів, які смокчуть наші гроші

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус