Схеми своїх "паперєдніків" Януковича і Порошенкоа з відмивання грошей чудово освоїла команда Зеленського. Державний бюджет щомісяця втрачає кілька мільярдів на відмиванні грошей в конвертаційних центрах. Але влада на це не тільки не реагує, її це повністю влаштовує.

Про це розповів блогер Ігор Лесєв у своїй програмі "Не добрий вечір".

Блогер, зокрема, показав, як голова державної податкової служби Сергій Верланов та міністр фінансів України Оксана Маркарова ″кришують″ крупний конвертаційний центр.

Лесєв зазначив, що в Україні "живуть нормально" лише чиновники і силовики.

"І багато в чому ця неефективність за рахунок того, що у нас тіньова економіка. Комерси дають на лапу чиновникам і ухиляються від сплати податків".

А ще "комерси" - так називають підприємців, які "працюють" під кимось - оналюють гроші за тіньовими схемами. Ці схеми називаються конвертаційними центрами.

Щомісяця через них проходять десятки мільярдів гривень, а в роезультаті діяльності такий центрів до бюджету не потрапляє щомісяця 4-5 мільярдів ПДВ.
"Конвертаційні центри існують практично в кожній області, але один з найбільших - у Львівській. І ось там створено ціле державно-комерційне ОПГ."

В цей конвертаційний центр, зокрема, входить тіньовий король ринку контрабанди Львова, головний "конвертатор" Львіської області Василь Костюк. А також директор львівської тютюнової фабрики Григорій Козловський.

Лесєв так охарактеризував цих "місцевих прерсонажів":

"Перший - це Василь Костюк, формально адвокат. Всі комерси західної і центральної України знають, хто це такий. Парняга особливо піднявся при Гройсману і тодішньому главі ДФС Мирославу Продану".

" І є ще у Львові один красень - Григорій Козловський. Природно, член БПП, депутат міськради, місцевий забудовник і ще один схемовик по конвертах. Ще й місцева істеричка."

Покриває діяльність цих персонажів голова державної податкової служби Сергій Верланов та міністр фінансів України Оксана Маркарова, які отримують півтора мільйона доларів на двох щомісяця за "кришування.

"Каламутять ті ж самі схеми, які були при Януковичі, а потім перейшли у спадок до Порошенка. А тепер це ж підгортають при Зеленському", - зазначив Лесєів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі спливло скандальне минуле Гончарука

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв показав справжніх паразитів, які смокчуть наші гроші

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще