Український журналіст і бізнесмен Андрій Пальчевський відповів президенту Володимиру Зеленському на звинувачення українців у середньовіччних уявленнях.

Президент Володимир Зеленський вже другий день соромить українців за "коронавірусні протести" у Нових Санжарах, де місцеві мешканці перекрили дорогу і вступили у сутичку з поліцією, щоб не пустити евакуйованих з Уханя. Зеленський назвав Україну з цього приводу Європою епохи середньовіччя.

Андрій Пальчевський згодився з президентом, уточнивши - "похмурого середновіччя". Однак, журналіст звинуватив в санжарських протестах самого президента та його оточення.

"Президент Зеленський сказав, що Україна знаходиться в середньовіччі. Від себе додлам - в похмурому середньовіччі. Тільки от хто знаходиться? Люди? Влада? Рада, яка готувала руками Радуцького, керівника нашої медицини і міністра, цей прийом? Цей трюк насправді, який вони планували для підвищення рейтингу, який обернувся от такою ганьбою", - наголосив Пальчевський.

новости с Полтавщины

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 21 februari 2020

Також Знай.ua писав, в Telegram-каналі депутата від "Слуги народу" розповіли, що діялось в Офісі президента через колронавірусні протести