Вадим Слюсарев є колишнім прикордонником і екс-помічником Артема Пшонки. Його призначили радником першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофимова. Про це розповіли в "Радіо Свобода".

"За інформацією, наданою Департаментом управління персоналом Офісу президента України, Слюсарев Вадим Олексійович є радником першого заступника керівника Офісу президента України (поза штатом)", - повідомили в Офісі президента.

Журналісти "Схем" раніше розповіли, який вплив прикордонник часів Януковича має на формування списків мажоритарників від президентської партії Зеленського.

Володимир Зеленський, скріншот: Офіс президента
Володимир Зеленський, скріншот: Офіс президента

Так, журналістам вдалося з'ясувати, що у фірмах Слюсарева працювали уповноважені особи кандидатів від "Слуги народу" на Харківщині або ж мали спільні контракти з його компаніями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сам президент України Володимир Зеленський стверджує, що ознайомлений з Слюсаревым і той допомагав керівника місцевого виборчого штабу "Слуги народу" Павлу Сушку.

Сам Павло Сушко заперечує, що Слюсарев мав вплив на роботу "Слуги народу" на Харківщині та формування списку мажоритарників.

Так, Вадим Слюсарев є бувши помічником сина генерального прокурора за Януковича Віктора Пшонки – Артема Пшонки. Він займав довгий час керівні посади в Державній прикордонній службі та потім вирішив піти в бізнес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Богдан у відставку розучився писати, українці вважають помилки.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуги" Зеленського відреагували на звинувачення щодо розкрадання державних грошей і "мертвих" людей в партії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський передумав карати підлеглих Богдана, причому тут Тимошенко.