У редакції "Схем" відреагували на гучну заяву Офісу президента стосовно позову до суду через нібито наклеп про зустріч Зеленського з представником Путіна в Омані.

Відповідне повідомлення на власній сторінці розмістила телеведуча програми "Схеми" Наталія Седлецька.

Варто зауважити, журналісти програми "Схеми" провели розслідування стосовно неочікуваної поїздки Зеленського до Оману, яка була ще на початку року, та припустили, що український лідер зустрічався там з представником Путіна. У свою чергу в Офісі президента спростували цю інформацію та заявили, що подадуть до суду позов через наклеп.

"Ми чекаємо на цей документ. Можливо, з позову ми зрозуміємо, що конкретно з озвученого в сюжеті, на думку ОП, є неправдою? Адже замість того, щоб відповісти на запитання, які досі залишаються без відповіді, і прояснити досі незрозумілі моменти – Андрій Єрмак та Офіс президента у своїх заявах вдаються до дискредитації редакції та погрожують судом журналістам, які намагаються пролити світло на всю цю історію", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський, фото: ОП
Володимир Зеленський, фото: ОП

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, прокоментували гучну заяву в редакції "Схем" і стосовно державного телеканалу "UA: Перший":

"Також через вихід нашого матеріалу Офіс президента дозволив собі зробити публічний сигнал-застереження Суспільному мовнику, що важко тлумачити інакше, аніж тиск та втручання в редакційні справи. Держава справді фінансує Суспільного мовника. Держава – тобто громадяни України, а не конкретний президент, Кабмін чи Верховна Рада. І тому, коли конкретному президенту, міністру чи депутату не подобається, що транслює Суспільний мовник, це не означає, що він має право на нього публічно тиснути".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський в Омані зраджував Україну? "Схеми" показали сенсаційне розслідування. Журналістам таки вдалося знайти "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єрмак "викликав на килим" журналістів, які розслідували поїздку Зеленського до Оману

Також "Знай.ua" писав, Нацкорпус висунув Зеленському ультиматум через поїздку в Оман, офіційна заява